Bellemaman – what’s in a name?

Spannend zeg, mijn allereerste blogpost ooit! Ik ben reuze enthousiast over de geboorte van Bellemaman, mijn persoonlijke blog over het mama zijn, fashion, beauty, lifestyle en reizen. Kort samengevat, mijn passies.

Het idee om een blog te starten, zat al een tijdje in mijn hoofd. Waarover ik zou bloggen, stond ook al vast. Maar dan kwam het moeilijkste… een naam vinden die past bij alle onderwerpen waarover ik zou bloggen. Na lang wikken en wegen opperde vriendlief – tijdens een bezoekje aan de Antwerpse Zoo notabene – ‘Belle Maman’.

“Wat dacht je van Belle Maman? Want jij bent toch mama en ook mooi? En je wou toch ook bloggen over beauty?” aldus vriendlief, de bedenker van Bellemaman.

**BLOOS**

Hoe langer hoe meer werd de naam Bellemaman me eigen. En vandaag stel ik jullie met trots deze blog voor!