Meet Louane.

Tweede blogpost ever, nog steeds even spannend dan de eerste. Ik denk dat het gepast is om iets meer te vertellen over mijn dochter, daar deze blog toch voor een groot deel over haar zal gaan. Louane is de naam, ja zoals de zangeres en neen niet ‘vanwege de zangeres’. Louane werd immers geboren op 23 december 2014, nog voor de hype rond de Franse zangeres ontstond. Voor diegenen die haar niet kennen, luister eens naar haar nummer Nous, ik was meteen verkocht, W.A.T. een stem!

Inderdaad, net geen kerstkindje! Ze was nochtans uitgerekend voor kerstdag zelf, maar werd ingeleid op 23 december vanwege haar lage gewicht. Geboren met 2,550 gr, 47 cm & een weelderige bos zwarte haren was ze klein, maar fijn. Ons hartendiefje, that’s for sure!

Louane – twee weken oud. Foto’s: From Hilde With Love.

Louane – vandaag.

Vandaag de dag – en vele lange haartjes verder  XD – is Louane een flinke peuter van net geen twee jaar die houdt van zot doen, ons af en toe lastig vallen, lekker eten en laaaaaaang slapen. Ja, ja, wij boffen maar met ons kleine prinsesje.

♥     ♥     ♥

The largest of blessings are those that are small.

♥     ♥     ♥