Beauty essentials voor mama’s op zoek naar extra een extra boost ‘s ochtends vroeg!

Vermoeid opstaan? CHECK! Wallen onder de ogen? CHECK! Donkere kringen? CHECK!

Reality TRIPPLE check, welcome to ‘het leven zoals het is’ als mama.

Aan alle mama’s met jonge kinderen in huis: ik stel jullie voor aan mijn drie favo beauty essentials die mij een extra boost geven ‘s ochtends vroeg. Hopelijk helpen ze jullie ook om fris en monter voor de dag te komen, hoe kort je nacht ook geweest is.

fullsizeoutput_7105
Van links naar rechts: LANCOME Energie de Via Pearly Lotion – CLINIQUE All About Eyes Serum – CLARINS Booster Energy

 

Lancôme Énergie De Vie Pearly Lotion – € 48,50 bij ICI PARIS XL.

Heerlijk product, deze lotion! En zoals je op de foto kunt zien, gebruik ik hem dagelijks. Gezicht wassen met koud water om de doorbloeding te stimuleren en nadien deze heerlijke lotion smeren. Verkwikkend en hydraterend tegelijk, just what I want in the morning! Ik kan het product niet beter omschrijven dan Lancôme het zelf doet:

“Uw huid ontwaakt met glamour, laat je verrassen door haar voedend gevoel en onmiddellijke frisheid voor een energiesplash in elke druppel.” ~ http://www.lancome.be

Clinique All About Eyes Serum

Mijn all time favorite eye de-puffing roller! Tot mijn grote spijt blijkt dit product niet meer te verkrijgen. Toen ik onlangs op de luchthaven was, zag ik een duo-verpakking liggen van dit fantastische product. Gelijk een voorraad ingeslagen uiteraard!

De verkoopsters in de ICI PARIS XL wisten me te vertellen dat Pep Start Eye Creme van Clinique het vervangende product is. Jammer genoeg heeft deze creme niet de verfrissende gel-textuur die ik gewoon was…

Clarins Booster Energy –  € 31,50 bij ICI PARIS XL

Clarins bracht onlangs drie verschillende boosters uit: de oranje versie ENERGY, de groene versie DETOX en de blauwe staat voor REPAIR. De oranje schijnt MET STIP aanbevolen te zijn voor mama’s van jonge kinderen, perfect voor mij dus! Iedere ochtend meng ik een paar druppels van dit goedje bij mijn dagverzorging & off we go to work!

schermafbeelding-2016-10-12-om-23-00-13