Natan – De Jurk – A must see!

De Jurk @ MoMu Antwerpen

Dames, het is zo ver, DE JURK van Natan is toegankelijk voor het grote publiek! The place to be: het MoMu in Antwerpen. Ik heb het geluk gehad De Jurk al in avant-première te mogen zien tijdens het VIP event voorbije zaterdagavond. Ik moest er namelijk voor Deutsche Bank werken als hostess en heb dus de toespraak van Dhr. Vermeulen himself mogen meemaken. In zijn woorden “ik ben blij om hier levend terecht te komen, in het MoMu“. Met veel trots stelde hij zijn schenking aan het modemuseum voor: De Jurk.

What a beauty, that dress!

1476698880854
Natan – De Jurk – MoMu Antwerpen – 16/10 t.e.m. 4/12/2016

Documentaire – De Jurk

Hieronder kunnen jullie alvast een trailer bekijken van de documentaire die het MoMu maakte naar aanleiding van de schenking. Deze film toont het volledige ontwerp- en maakproces van De Jurk. Ik heb de film reeds gezien, heerlijk om eens een kijkje achter de schermen van een grote couturier te mogen nemen. Het is een aanrader om de volledige film eens te gaan bekijken in het museum. And the best part: hij wordt vertoond in de Galerij (gratis toegang!).

Allen – yes you, fashion lovers! – daarheen.