Outfit post – Minimum

aaeaaqaaaaaaaawqaaaajgy4zjkznti0lwzjnzutngnhoc1hzgizlwm1ndvinwq2mzfioq

Minimum – u gekend?

Lieve lezers, het is weer zo ver. Oktober is de maand van de stockverkopen! Heerlijk, zo shoppen met grote kortingen. Kledij die ik anders nooit zou kunnen kopen, ligt nu binnen handbereik.

Voorbije vrijdagavond was het late night shopping @ showroom The Closet. Een walhalla voor fashion addicts met merken zoals Minimum, Moves, Armedangels, Another-Label, Joe Retro, Kerbholz and PB Home. Mijn absolute favo is het deense merk Minimum. Op zich sowieso redelijk betaalbaar, maar nog leuker tijdens een sample sale. Ik heb me laten gaan en heb 2 rokjes, 2 truien en 1 velvet blue jurkje gekocht.

Hieronder zien jullie alvast een outfit van Minimum, een roze glitter truitje en een zwart leren rok. Sneakers zijn van Nike, gekregen van vriendlief <3.

sdfs
Minimum – pink glittery sweater

Aangezien velvet ON TREND is momenteel, heb ik me er aan gewaagd. Dit blauwe jurkje is mine vanaf heden 🙂 Ik ben alleen nog aan het nadenken hoe ik het sportief kan aankleden, zodat ik het op kantoor ook kan aandoen zonder er te chique uit te zien. Tips zijn welkom. Outfit post volgt later!

zef
Minimum – blue velvet dress

Simply love this quote:

*     *     *

Every day is a fashion show & the world is your runway…

*     *     *

You’ve dreamed it, now go live it!