Een kappersbeurt uitstellen…

fullsizeoutput_7307Ik ben een van die dames die niet graag naar de kapper gaat. Waarom niet? Tja, goede vraag. Enerzijds ben ik blij met mijn lange haren – thank god heb ik ze niet kort laten knippen in een gekke bui tijdens mijn zwangerschap, want oh ja, dat is in me opgekomen – en anderzijds heb ik geen tijd om naar de kapper te gaan. “Geen tijd” mag eindelijk geen excuus zijn, I know. Maar iedere mama met een voltijdse job weet waar ik het over heb. En trouwens, ik heb geen vaste kapper.

Idealiter vind ik een kapper die:

  1. Op afspraak werkt na de kantooruren, want ik ga geen verlof nemen om mijn haren te laten knippen. Verlof dient voor reisjes en leuke dingen.
  2. Een online reserveringssysteem heeft, zodat ik ‘s avonds een afspraak kan inplannen.
  3. Mij niet te veel vragen stelt tijdens een knipbeurt, want naar de kapper gaan = even tot rust komen.
  4. In de buurt is, want te ver rijden = tijdsverlies. Nuttige tijd die anders besteed kan worden.
  5. Oh en als het even nog kan, een kapper die een massagestoel heeft.

TIPS? Let me know! Ik woon in Zurenborg, Antwerpen 😉

En dus ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om een kappersbeurt uit te stellen. Want stiekem is het wel nodig. Mijn puntjes zijn gespleten en mijn haren zitten constant in de knoop, hét teken dat mijn lange lokken nood hebben aan een knipbeurt.

Maak kennis met mijn haar-SOS-ritueel.

Haar producten
Lang leve Schwarzkopf Professional & L’oréal Professional.

Hier gaan we dan, van links naar rechts:

Ik moet eerlijk toegeven, dit is een nieuw product voor me. Ik ben het vanaf vandaag beginnen te gebruiken, geef me even vooraleer ik er een review over schrijf 🙂 Maar er is hoop! “Sealed ends”, kan alleen maar goed zijn voor mijn broze puntjes.

Dit kan ik je wel alvast meegeven, volgens Schwarzkopf is dit een wonderproduct voor beschadigd tot zeer beschadigd haar.

“Het haar krijgt terug zijn natuurlijk BEWEGING, GLANS en ZACHTHEID. Deze lijn maakt 3 jaar schade ongedaan.”

fullsizerenderBig L.O.V.E. <3, doet wat het moet! Het serum is
perfect om mijn haren te temmen ‘s ochtends, instant gezonde look verzekerd. Het masker gebruik ik 2x per week en is heelijk voedend voor het haar. En zo heel af en toe trakteer ik mijn lokken met de power repair behandeling.

  • Power repair behandeling van L’oréal Professional. fullsizerender

Zelf gebruik ik twee verschillende, de Absolut Repair Lipidium en de Power Kera-Recharge behandeling. Het zijn kleine glazen flesjes en eentje is net genoeg voor de behandeling van mijn haarpunten. Zelf heb ik een handige spray erbij gekocht, maar in principe heb je deze niet per se nodig. Als je dit goedje ‘s avonds voor het slapengaan op je lokken sprayt beloof ik je dat je met zijdezachte haren opstaat!

En om te eindigen met een passende quote:

happy-quotes-782

I couldn’t agree more!