Shoppen 2.0

Het is ondertussen zaterdagavond en ik ben nog steeds helemaal uitgeput na een lange werkweek. Naast mijn fulltime job heb ik deze week nog twee opdrachten gehad op events. Voorbije dinsdagavond heb ik op de 24-urenloop in Leuven gewerkt voor BRUXX en gisterenavond op een event in de Zuiderkroon (Hooverphonic kwam optreden). Voor diegenen die het nog niet weten, ik werk al sinds mijn 16e als hostess voor Challenge MC en ik ben dit tot op heden blijven doen. Waarom? Altijd leuk om op andere plaatsen te komen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik raad het ieder jong meisje aan om te doen, je leert er enorm veel van bij!

Maar toch.. na een week van gemiddeld 6u slaap per nacht – welcome to the life of a hard working mommy – ben ik blij dat het weekend is. And the best part of it all? Dit weekend moet ik voor de verandering eens niet werken, heerlijk! Alleen maar us-time, samen met Louane. Vandaag hadden we zelfs een heuse familie fotoshoot gepland met fotografe Kathleen Claes. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten!

Zonline-shoppingoals de titel van dit blog tekstje al doet vermoeden, ging ik het hier eigenlijk hebben over shoppen 2.0, ofwel online shoppen. Iedere voltijds werkende mama is het internet dankbaar, shoppen na de werkuren is mogelijk geworden! En normaal gezien wordt het pakketje 24u later al aan je stoep geleverd. Ik zeg ‘normaal gezien’, want deze keer ging het serieus mis… Louane had slofjes nodig voor in de crèche, daar het kouder begint te worden. Ik vond bij Sarenza heel erg leuke slofjes van het eco-friendly merk Easy Peasy. Daar deze slofjes niet bij bol.com of bij zalando.com (mijn vaste online webwinkels) beschikbaar waren, besloot ik de bestelling te plaatsen bij Sarenza. Tenslotte maken zij reclame “binnen 24u geleverd aan huis“. Niet dus… na 3 weken heen en weer geë-mail – schrijf je dat zo? – met de klantendienst kwamen de slofjes eindelijk aan. Reden? De verhuis van hun magazijn. Van slechte reclame gesproken! Mocht ik de slofjes niet zo mooi hebben gevonden, had ik ze gewoon meteen teruggestuurd. Achja, soms gaat het goed – heel goed zelfs – en een enkele keer maak je zoiets mee. In ieder geval, ik bestel nooit meer bij Sarenza.

Benieuwd naar de slofjes? Hieronder enkele foto’s.

img_8659fullsizeoutput_7322

fullsizeoutput_7323

fullsizeoutput_7325

fullsizeoutput_7326Louane is super trots op haar shiny new shoes! “Oh wooooow” was haar eerste reactie :-) Op naar een winter zonder koude voetjes!

En mocht het héél erg koud worden, dan bestaat er nog zoiets als de schapenvachten inlegzooltjes van Bobux!

insoles
Lekker warme voetjes! Bestaan deze ook voor volwassenen? **WINK WINK**