B-day bash Louane 2 jaar!

Gisteren was het feest! Louane werd 2 jaar. Ongelofelijk hoe snel te tijd vooruit gaat. Twee jaar geleden lag ik met de feestdagen in het ziekenhuis, dat was best een speciale ervaring. Al ben ik wel blij dat Louane op 23 december geboren is, op die manier heeft ze toch haar eigen dag.

‘s Avonds hadden we familie & vrienden uitgenodigd om samen met ons Louane haar verjaardag te vieren. En oooooh wat was ze in form! Net twee jaar en ze beseft maar al te goed dat alle mensen voor haar kwamen.

Ontwerpjedroomtaart.nl

fullsizeoutput_7ab4

Haar taart hadden we besteld bij Ontwerp Je Droomtaart. Een Nederlandse site die ook taarten in België levert. Nu is het uiteraard niet zo dat de taart helemaal in Nederland wordt gemaakt, de site werkt samen met lokale taartenbakkers die in bijberoep graag creatief aan de slag gaan. Het leuke is dat de site enorm uitgebreid is, er is werkelijk voor ieder wat wils! Ofwel kies je een van hun ontwerpen, ofwel – als je zelf creatief bent en tijd hebt – ontwerp je je eigen droomtaart dankzij hun 3D tool. Ik heb gekozen voor de Peppa Pig taart, Louane is verzot op dat kleine, guitige varkentje! Je bestelt je taart ruim op voorhand en kiest het uur waarop de taart afgeleverd wordt & ik moet zeggen de taart was er perfect op tijd! Geleverd door de trotse creatieveling die onze taart gemaakt had.

fullsizeoutput_7aae

Gezellige chaos

Pakjes, bezoek, hapjes en drankjes… dit leverde een gezellige chaos op in huis. In totaal waren er zeven kindjes aanwezig, de jongste & tevens enige jongen was amper 1 maand oud en de oudste 5 jaar. Lekker druk in huis dus, maar nogmaals: ÜBER gezellig! Grappig om te zien hoe de kleintjes eerst argwanend tegenover elkaar staan en enkele minuten later heerlijk aan het spelen zijn.

fullsizeoutput_7a9b

Oostenrijkse klederdracht

Louane is kwartje Oostenrijks – mijn mama is namelijk van Oostenrijk en mijn papa van Nederland. Vorig jaar op haar verjaardag kreeg ze een prachtige dirndl cadeau van haar nonkel Bashhiaan – zo noemt ze hem. Eindelijk past het kleedje! En daar we juist terug waren uit Oostenrijk leek het ons super gepast om het feestvarken in een prachtige dirndl te laten rondhossen op haar eigen birthday bash.

Kaarsjes uitblazen!

Net twee jaar & ze kan al haar eigen kaarsje uitblazen: HIEP HIEP HOERAAAA lieve Louane! Dikke proficiat!

*     *     *

Rest me enkel nog jullie allen FIJNE FEESDAGEN toe te wensen! 🎄

*     *     *