Rainy day

fullsizeoutput_7c5e

Zaterdag 14 januari… weekend!

Jammer genoeg een regenachtig en koud weekend. Louane trekt zich er niets van aan, “mama, jasje aan? Schoenen? Buiten spelen, ja OK?”. Na het zien van haar snoetje, kun je niet anders dan toegeven. “OK Louane, je mag even in de tuin spelen”. Enkele seconden later staat ze aan mijn zijde met haar jasje en schoenen in de hand, “mama, helpen?”. Het “mama, helpen?”-verhaal is nieuw sinds deze week. Mama (of papa) moeten steeds ‘(h)elpen’ als haar iets niet lukt. De ‘h’ staat tussen haakjes, want Louane slaagt er nog niet in om de eerste letter van woorden uit te spreken.

Na een half uurtje springen in de plassen had ze het ijskoud, maar leuk dat het was! Snel naar binnen, warme (en vooral droge!) kleren aan en bedje in. Middagdutjes tijd!

fullsizeoutput_7c61fullsizeoutput_7c41fullsizeoutput_7c46fullsizeoutput_7c5cfullsizeoutput_7c62fullsizeoutput_7c64

*     *     *
REGEN…
Tussen de druppels is het droog.

*     *     *