Hippe pop-up binnenspeeltuin in centrum Antwerpen

Antwerpen is een pop-up rijker & deze keer niet voor de shopaholics onder ons, maar voor onze mini-mensjes. Maak kennis met PLAYGROUND, een hippe binnenspeeltuin die zich richt op kinderen van 3 tot 10 jaar én hun ouders. Terwijl ouders rustig iets kunnen drinken en genieten van grown-up music, amuseren de kids zich te pletter.

Hoewel de speeltuin eigenlijk vanaf 3 jaar geschikt is, hebben wij er ons aan gewaagd vandaag. Louane is net 2 en het zoonje van mijn vriendin is 3 maanden jonger dan haar. En het moet gezegd, kom gerust langs met je peuter onder de 3 jaar. Louane en Fynn hebben zich kostelijk vermaakt. Er zijn fietsjes met zijwielen, een ballenbad met houden glijbaan, kinderdisco met animatie, een tekenhoek waar ze mogen kliederen op de muren, enz…

Helaas deed de verwarming het niet vandaag en was het dus redelijk tot zeer koud binnen. Ik raad jullie dus aan om jezelf en de kleintjes warm aan te kleden (voor mocht de verwarming het niet doen). TIP 2: neem binnenslofjes mee voor de kinderen. Op hun blote voeten of sokken krijgen ze het er snel koud & zo schuiven ze ook minder snel uit.

PLAYGROUND is gelegen op de Groenplaats in Antwerpen, boven de overdekte foodmarket Mercado. Nog tot het einde van de paasvakantie kunnen kinderen zich er uitleven.

fullsizeoutput_7d3ffullsizeoutput_7d47fullsizeoutput_7d49fullsizeoutput_7d57fullsizeoutput_7d70fullsizeoutput_7d77fullsizeoutput_7d5efullsizeoutput_7d67fullsizeoutput_7d6b

Praktische info

Adres

Oude post gebouw
Groenplaats 43
2000 Antwerpen
(boven Mercado)

Openingsuren

Woensdag van 12u tot 18u
Weekend van 11u tot 18u

Inkomprijs

Kinderen onder 3 jaar: GRATIS
Kinderen vanaf 3 jaar & volwassenen: € 6
Ouders + 1 kind: € 15
Gezin (grootouders + ouders + kinderen): € 20
10 beurten: € 50
Abonnement: € 30
Abonnement gezin: € 75

Meer info

www.play-ground.be

*     *     *

PLAYGROUND

*     *     *