Me-time: Babor gezichtsbehandeling

schermafbeelding-2017-02-02-om-22-15-41

Oude kinderziekenhuis – hier hadden we bijna gewoond op de 1e verdieping

 

Opstaan, werken, huishouden, Louane in bed leggen, nog een beetje huishouden en gaan slapen. Soms wordt het even allemaal te veel. Dan is het hoog tijd voor ME-TIME!

Eergisteren had ik een plotse ingeving: ‘een gezichtsbehandeling zou deugd doen nu’. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit, hoeraa hoeraaaa, er was nog een plaatsje vrij vanavond om 19u30! Mijn favo beauty spa in Antwerpen heet Body Wave. Ik ontdekte dit pareltje gezegend met enorm vriendelijk personeel toen we op appartementenjacht in Antwerpen waren. Body Wave ligt namelijk aan het oude kinderziekenhuis in de Albert Grisarstraat 17 (in de buurt van restaurant The Jane). Bijna hadden we vlak naast Body Wave gewoond in een prachtige loft in het oude kinderziekenhuis (zie foto). Enige minpuntje daar was dat er geen privétuin aan was, oh zo nuttig met een klein kindje in huis.

23749_469187386471540_95819485_n

Body Wave – Wellness, afslank en beautycenter te Antwerpen

 

Anyway, ik was netjes op tijd aangekomen bij Body Wave (wat altijd een wonder is tegenwoordig, sinds ik mama ben). De privéparking aan Body Wave zat er ook voor iets tussen, want parking zoeken in de stad is niet één van mijn favoriete bezigheden. Eens aangekomen krijg je een heerlijk theetje of een verkwikkende koffie aangeboden. Nadien word je door één van de schoonheidsspecialisten begeleid naar de behandelingstafel die trouwens heerlijk verwarmd is. Er werd me uitgelegd dat ze zouden starten met een huidanalyse. Een machientje dat op mijn huid werd gezet ging verschillende ‘foto’s’ maken en mijn huid analyseren, heel leerrijk en interessant! Mijn huid blijkt iets te droog te zijn, pigmentvlekken zijn onderhuids al aanwezig (goed spf blijven smeren dus!) en de eerste rimpels aan de ogen zijn ook reeds een feit. Helaas, helaas.

Nadien werd mij de Skinovage Premium behandeling voorgesteld, 80min relaxen, prijs € 100. Ik zal kort de stappen toelichten van de behandeling.

  1. De huid wordt goed gereinigd met HY-ÖL (4 pompjes) en Phytoactive Base (2 pompjes).
  2. Nadien krijg je een masker op die de bloedcirculatie verhoogt, waardoor de producten beter worden opgenomen. Dit masker geeft een tintelend gevoel aan je huid.
  3. Vervolgens volgt de peeling op basis van enzymen.
  4. Tijdens dat de peeling inwerkt, geniet je van een heerlijke massage van je handen en armen.
  5. Vervolgens krijg je een hoofdhuid massage en gezichtsmassage.
  6. Mijn schoonheidsspecialiste maakte nadien een algen masker klaar die na een 15-tal minuten van mijn gezicht gepeld kon worden. Dit is bijna mijn favo gedeelte van de behandeling, 15min rust! Heerlijk, je gewaar worden van de zen-muziek die afspeelt, de warmte in je rug voelen van de behandelingsstoel,… Ik was nét niet in slaap gevallen!
  7. Tenslotte krijg je een aangepaste dagcrème op, alsook een oogcrème. Voor mij werd als dagcrème SKINOVAGE PXDaily Revitalizing Cream voorgesteld (prijs € 56). En de SKINOVAGE PX Cooling Eye Gel (prijs € 38,50) zou ideaal zijn voor mijn vermoeide ogen (én wallen…).

Ziezo, één ding kan ik jullie aanraden: beetje me-time nodig? Ga eens langs bij Body Wave en kom helemaal relaxed terug thuis!

*     *     *

i-love-me-time

*     *     *

Follow my blog with Bloglovin