DEAUTY – Discover Beauty

Beautylovers, deze blogpost is er eentje voor jullie! Hebben jullie ook zo’n drang om steeds nieuwe beauty producten te willen testen? Lopen jullie ook wel eens de ICI PARIS XL binnen om enkele staaltjes te pakken te krijgen? Well, good news! DEAUTY to the rescue!

DEAUTY staat je toe om maandelijks op ontdekkingsreis te gaan in beautyland. Je neemt een abonnement voor € 16,95 en krijgt iedere maand een ‘cadeautje’ toegestuurd. Als abonnee krijg je sowieso waar voor je geld, daar de inhoud van de DEAUTY box steeds hoger ligt dan wat je ervoor betaald hebt. Soms krijg je samples en vaak zelfs volledige fullsize producten.

Met veel plezier stel ik jullie de box van deze maand voor.

KLORANE – gladmakende oogpatch – 14 stuks – € 12,35 (sample)

img_9496

Dit is mijn absolute favoriet! Ik kende het product al een tijdje en ben fan. Aan alle mama’s, kennen jullie dat gevoel van vermoeide ogen, het gevoel dat een hele dag aanwezig kan zijn en maar niet weggaat? Tadaaaaa… dit wonderproduct gaat jullie helpen. Leg de patches in de koelkast en breng ze ‘s ochtends aan onder je ogen, laat 10min inwerken – terwijl je het papflesje klaarmaakt e.d. – en alle vermoeidheid verdwijnt in een oogopslag & off you go to work.

NUXE – Prodigieux geparfumeerde melk – 200 ml – € 14 (sample)

1460551547-fp-nuxe-lait-parfume-prodigieux-200ml-face-2015-09

Je kent ongetwijfeld wel de befaamde lichaamsolie van Nuxe? Wel, dit is het zusje ervan in de vorm van een bodylotion. I like! Dre bodylotion zit vol met kostbare plantaardige oliën die de huid hydrateert en ervoor zorgt dat ze gaat stralen. En het beste van al? De lotion ruikt naar het mythische en bedwelmende parfum van Huile Prodigieuse.

DOUCCE – Freematic Blush Singles – $14.00 (fullsize)

Ik was blij om een voor mij volledig ongekend cosmeticamerk te ontdekken deze maand. DOUCCE begon als kleine startup in New York en behoort ondertussen tot één van de snelst groeiende cosmeticabrands die zeer geliefd is bij fashionista’s en make-up artiesten. In mijn box zat de kleur nr. 49 ZEN ORANGE, een prachtige abrikooskleurige en lichtjes blinkende blush die me erg bevalt. Het is alleen een beetje onhandig in gebruik, daar er eigenlijk een case bijhoort en die zat niet in de box. De Freematic Blush Singles hebben namelijk een magneetje onderaan, zodat je deze in de case kunt steken en nadien makkelijk kunt vervangen.

img_9510

freematic-small-case-1
DOUCCE – Freematic Small Case – $ 10.00 – plaats voor twee Freematic Blushers

DOUCCE – SMUDGE PROOF EYE LINER – $20.00 (fullsize)

Deze heb ik jammer genoeg nog niet kunnen testen voor jullie, maar ik ben razend benieuwd of het een even fijn product is zoals de bush.

img_9512

INSTITUT KARITE PARIS – Ultra-Rich Hand Cream

Institut Karité staat internationaal bekend als The House of Shea. Shea butter – of in het
NL: karitenootolie – is het beautygeheim van vele celebs en zit verwerkt in alle producten van Institut Karité. Deze handcrème is een toppertje. Hij trekt snel in en ruikt bovendien overheerlijk (geur: Fleur de Lys). Een absolute musthave om die winterhanden een luxe
behandeling te gunnen.

11261439-1524378064519853

Discover your beauty, that’s our duty.” – DEAUTY