#TwinkleToes

10565_DENVorige week waren Louane en ik uitgenodigd op het #SkechersBenelux #TwinkleToes Event in Playground te Antwerpen (boven Mercado op de Groenplaats). We zijn al eens eerder in de urban binnenspeeltuin Playground geweest, Louane is grote fan! Lees alles over onze ervaringen hier.

Skechers had een leuk kids programma uitgewerkt, het was een heus feestje voor meisjes! Eerst kregen de prinsesjes hun prachtige nieuwe #TwinkleToes schoenen aan. Louane was fan van het eerste moment. Wat wilt een kleine prinses meer dan schoenen met glittersteentjes die licht geven en vleugels hebben aan de zijkanten? En FYI: Louane doet haar schoenen het liefst van al niet meer uit. Super schattig om te zien dat ze MEGAfan is van haar nieuwe paar gympen. Zo verwonderd dat ze naar haar tenen kijkt die licht geven bij iedere stap die ze zet. Nadien mochten de girls hun eigen t-shirt schilderen en tenslotte werd er een kinderdisco georganiseerd – een groot succes met al die lichtgevende schoenen!

Leuke anekdote: overlaatst was ik onze kleine meid even kwijt in huis. Wat blijkt? Ze had zich in de donkere gang verstopt en was aan het dansen zodat de lichtjes aan haar voeten konden fonkelen. Heerlijk, dat verwonderde gezichtje van haar. De wereld is haar speeltuin momenteel en er valt vanalles te ontdekken.

Ik laat de beelden voor zich spreken, ze vertellen soms zoveel meer dan woorden. Happy Louane = happy mommy 🙂

P.s. Wat vinden jullie van Louane haar Minnie Mouse sweater? Wish they made them in my size 😀