About last weekend…

Volg mijn blog met Bloglovin’

Weekend, een voor ons vreemd begrip. Vriendlief is namelijk een profvoetballer en die werken nu eenmaal ook in de weekends. Kijk, ik ben niet anders gewoon. Wat niet wilt zeggen dat ik niet van tijd tot tijd snak naar een weekendje helemaal in het kader van ons gezinnetje. En de laatste weken komen die weekends steeds vaker voor, hoera hoera! Enkele weken geleden speelde RAFC namelijk kampioen *comon’ you REDS* Driewerf hoera, dik verdiend. Stiekem was dit ook erg goed nieuws voor ons als gezin. Hierdoor kwamen we ineens in een stroom terecht van vrije weekends. Weekends die we helemaal zelf kunnen inplannen, met z’n drietjes. En of we er van genieten!

Zaterdag beslisten we dan ook om naar Knokke te rijden. We waren uitgenodigd op het bloggersevent van So-Phi in boetiek Must Have en nadien beloofden we Louane de zon, de zee en vooral veel tijd om te spelen! Over So-Phi – een trendy haar accessoire in verschillende kleuren – vertel ik jullie later wel nog eens over. Vandaag wil ik jullie vooral enkele leuke foto’s tonen van onze kleine prinses, want ze heeft er oh zo van genoten!

fullsizeoutput_8311fullsizeoutput_8324fullsizeoutput_832bfullsizeoutput_8336fullsizeoutput_8342fullsizeoutput_8349fullsizeoutput_834dfullsizeoutput_834ffullsizeoutput_835a

P.S. mijn excuses voor de soms wat onscherpe beelden, ik ben een nieuwe lens aan het uittesten en oefenen baart kunst – zo zeggen ze 😀

Wat vinden jullie trouwens van Louane haar jasje? PRETTY DAMN COOL, right? #Vinginojeans #Patches #Stoeremeid #Bomberjacket

*     *     *

Lang leve vrije weekends <3

*     *     *