Meet Vingino

Jullie hebben de laatste tijd misschien al opgemerkt dat Louane leuke nieuwe kleertjes draagt? Wel, Louane en ik waren onlangs uitgenodigd op een event van Vingino Jeans. Jullie gekend? Wel – to be honest – ik kende het merk nog niet. Maar boy-oh-boy wat ben ik blij dat ik Vingino heb leren kennen. Ik was al een tijdje op zoek naar een stoer en toch liefelijk kindermerk. Louane is onderhand geen baby meer (**snif snif**) en mag dus best wel een beetje stoerdere kledij dragen nu. Wel.. Vingino has it all!

Louane mocht in de make-up stoel gaan zitten, haar haartjes werden netjes in twee dotjes gedaan. Nadien kreeg ze pizza en mocht ze in haar nieuwe kleertjes op de foto gaan. Dat allerlaatste was geen al te groot succes. Louane staat en gaat immers waar ze zin in heeft (die peuters toch…). Desalniettemin heeft ze iedereen kunnen charmeren met haar lief lachje en kuiltje in haar rechterwang. En wat was ze trots op haar nieuwe roze tutu rok. Wat vinden jullie van haar outfit? Too cute to be true, toch?

Vingino is online te koop bij www.vingino.com, maar eveneens bij Zalando en de Bijenkorf. Toch liever de collectie bekijken in een fysieke winkel? Bekijk hier alle winkels in België die de collectie verkopen. Vingino start reeds vanaf maatje 50/56 en is verkrijgbaar tot maat 188 (18 jaar). Dus mama’s: staat de collectie je aan? Probeer eens een maatje 188 zou ik zo zeggen 😉

V0160V0162V033V0161V0164V0166