Summer Musthave voor mama’s met kleine kinderen

Vertrek jij binnenkort op reis met je kleine koters? Of ben je van plan om de kids lekker buiten te laten spelen met dit goede weer? Heerlijk toch? Alleen… kinderhuidjes moeten goed beschermd worden met een hoge zonnefactor. Oh jeetje, geen enkel kind is daar helemaal fan van, toch? En stiekem vind ik het ook een heel gedoe om Louane in te smeren.

Nivea heeft er iets heerlijks op gevonden! Ze brachten een geschenkset uit waarbij je bij aankoop van een bus Nivea Sun Kids 50+ een popje cadeau krijgt. En niet zomaar een popje, het popje in kwestie verbrandt wanneer je haar in de zon legt. Werkelijk waar, popje werd meteen rood op haar gezichtje, armen en benen! Toen Louane dit zag zei ik dat ze popje kon helpen door haar in te smeren met SPF 50+. Zo gezegd, zo gedaan en enkele minuutjes later kreeg popje weer een gezonde huidskleur.

Popje was onze reddende engel op vakantie in Portugal! Louane smeerde popje in en wij smeerden Louane in. Easy peasy, lemon squeezy 🙂

Thanks Nivea voor deze geweldige uitvinding!

P.s. er bestaat een mannelijke en een vrouwelijke versie van popje 😉