Naamstickers van MyNametags.be

Onlangs werd ik door MyNametags.be gecontacteerd met de vraag of ik hun naamlabels wou testen. Uiteraard wou ik dat, met veel plezier! Louane gaat in september namelijk naar school en dan komen die labels goed van pas voor op haar brooddoosje, in haar rugzak, jas, enz.

Ik koos voor 56x gekleurde stickers omdat ze enorm veelzijdig in gebruik zijn. Haar jas is natuurlijk van een totaal ander materiaal dan haar brooddoos. Deze stickers kunnen op allerlei ondergronden geplakt worden en beloven voor eeuwig te blijven zitten. Handig toch?

En het leukste van al is dat je het ontwerp van de stickers volledig zelf en op een heel eenvoudige manier kunt maken. Je kiest tussen een “snelle bestelling” waarbij je kan kiezen tussen een aantal populaire ontwerpen, of je gaat voor een volledig eigen ontwerp. Ik ging voor het tweede en dit is het resultaat:

Een vlindertje omdat Louane momenteel in de crèche ook een vlinder als icoontje heeft. De sticker is trouwens vaatwas- en magnetronbestendig en is daarbovenop ook nog eens wasmachinebestendig (60°C) indien het label op het kledingetiket is aangebracht.

***WIN actie***

Heb jij ook een kleintje thuis rondlopen dat naar de crèche of de kleuterschool gaat? Lijkt het je ook fijn om aan zijn of haar spulletjes een naamlabel te hangen? Doe dan snel mee aan deze WIN actie. Ik mag namelijk één set gekleurde naamlabels weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

  1. LIKE mijn Facebook-pagina.
  2. VOLG onze avonturen op Instagram.
  3. COMMENT hieronder waarom jij deze set graag zou winnen.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 29 juni.

Veel succes!

***Dit artikel is in samenwerking met MyNametags.be tot stand gekomen