Summerproof velletje

Het is 1 juli! Voor velen betekent dit de start van een heerlijke zomervakantie. Wat lijkt het lang geleden dat ik 2 of zelfs 3 maanden vakantie had. Velen onder jullie vertrekken één dezer op vakantie en waarschijnlijk kijken jullie er al naar uit om zongebruind de zomer in te gaan. Heerlijk toch, zo terugkomen uit vakantie en nog wekenlang genieten van dat bruine velletje! Instant summerfeeling <3

SOLENIUM_BE_etui-56cpas_1Wist je dat… het heel belangrijk is om voordat je op vakantie vertrekt je velletje goed voor te bereiden op al die zonnestralen? Persoonlijk neem ik steeds 2 weken voordat ik op vakantie vertrek enkele supplementen: “solenium intense” (verkrijgbaar bij de apotheek).

Daarnaast is het aangeraden om je huid te verwennen met een grondige scubbeurt. Scrubben heeft namelijk meerdere voordelen voordelen voor je huid. Ten eerste worden alle dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid

IMG_9728
Mijn favo schoonheidssalon in Antwerpen: Body Wave!

gladder wordt en dus makkelijker bruin wordt. Daarnaast krijgt de huid door het verwijderen van alle dode huidcellen meer zuurstof, waardoor alle vochtinbrengende crèmes beter hun werking kunnen doen. Een laatste voordeel is dat het scrubben je bloedcirculatie stimuleert, waardoor je huid er instant gezond uit ziet.

Voordat ik op vakantie vertrok heb ik genoten van het “sunny summer arrangement” bij Body Wave in Antwerpen. Je geniet eerst van een deugddoende scrub met een mengeling van zouten, mineralen en oliën uit de Dode Zee. Daarna kun je heerlijk ontspannen met een modderpakking uit de Dode Zee. En achteraf krijg je een verkwikkende en ontspannende massage. Een aanrader!

LET OP: scrub je huid nooit net voordat je in de zon gaat liggen, de kans op verbranden is dan reëel.

TIP 1! Wees trouwens niet bang om je huid zelf te scrubben als je al een beetje bruin bent geworden. Je bruine teint zal een klein beetje vervagen – dat is waar -, maar bij een volgende bruiningssessie zal je mooier en egaler bruin worden.

TIP 2! Ik ben zelf helemaal verknocht aan de beauty producten van Babor. En het handige is dat ze travelsets hebben uitgebracht. Perfect om je lievelingsproducten mee te nemen op reis, zonder dat je een extra koffer moet inchecken op de luchthaven – if you get what I mean 😉

Enerzijds heb je de Lifting Travelset (kostprijs € 50), bestaande uit:

  • Firming Lip Booster 15 ml
  • Collagen Booster Cream 15 ml
  • Collagen Booster Infusion 7ml

Anderzijds heb je de Refine Travelset (kostprijs € 39,50), bestaande uit:

  • Detox Lipo Cleanser 30 ml
  • Detox Vitamin Cream 15 ml
  • Glow Booster Bi-Phase Ampoule 3 x 2 ml

***Rest me enkel nog jullie een fijne vakantieperiode te wensen!***

Meer info over het Sunny Summer Arrangement bij Body Wave, klik hier.