REVIEW Palette Les Nudes by Bourjois

Vandaag vertel ik jullie graag iets meer over Les Nudes Palette van Bourjois. Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een product van Bourjois heb gebruikt om eerlijk te zijn. Tijdens mijn studententijd kocht ik eigenlijk alleen maar oogschaduw en eyeliners van Bourjois. De prijs-kwaliteit vehouding van de producten heeft me altijd bevallen. De kleuren pigmentatie was altijd hetgeen ik ervan verwachtte. Toen ik af en toe modellenwerk ben beginnen doen, ben ik overgestapt naar M.A.C. voor mijn oogschaduw en eyeliners.

Dit palet is echt een aanrader voor iedereen die een mooi basis oogschaduwpalet zoekt. Het bestaat uit 8 verschillende, zacht shiny oogschaduwkleurtjes gaande van parelmoer wit tot diep chocoladebruin. Echt ideaal voor zowel een dagdagelijkse look, als voor een look ‘s avond. En het handige is dat je je make-up ‘s ochtends lichtjes kunt aanbrengen en het palet dan in je handtas stoppen voor een touch-up na het werk. Het palet heeft immers een super handige, draaibare spiegel!

Bovendien ziet de verpakking er super schattig uit, die Parisienne look, I like <3

Bourjois over het ontwerp:
Met haar unieke talent en artistieke gevoel interpreteerde illustrator Bernadette Pascua de Parijse vrouw speciaal voor Bourjois. de prachtig geïllustreerde aquarel die afgebeeld staat op de voorkant van het palet belichaamt de minimalistische chic en de verfijnde Parijse stijl.

Persoonlijk gebruik ik niet zo graag de oogschaduw applicator die erbij zit. Ik ben er gewoon niet zo handig mee. Oogschaduw breng ik steeds aan met verschillende penselen.

IMG_5006IMG_5003IMG_5001IMG_5009TIP! Gebruik een primer onder je oogschaduw, dan blijft ie veel langer zitten! Persoonlijk gebruik ik deSmooth Affair for Eyes” primer van Jane Iredale. Wat een geweldig product, ik zal er nog wel eens een review over schrijven.