Make-up look of the day

Vandaag pen ik voor jullie mijn make-up look neer. Eergisteren heb ik mijn haren nog eens gekleurd met Colorista Washout Peach Hair van L’oréal. En vanochtend heb ik nog eens de tijd genomen om een andere make-up look uit te testen. Tijdens de week schmink ik mezelf namelijk zo goed als altijd hetzelfde, lekker makkelijk en snel ‘s ochtends om op tijd op mijn werk te zijn.

LOreal-Paris-Colorista-Washout-Peach-Hair-Colour-723266

Peach hair

Ik ben fan van de Colorista producten van L’oréal. Ze maken het oh zo makkelijk om een paar dagen te genieten van een andere haarkleur. Je moet eerst je haren wassen, dan drogen. Vervolgens doe je handschoenen aan en wrijf je het product in je haren zoals je dat zou doen met een haarmasker. 20 minuutjes wachten en dan je haren nog eens wassen. Et voila, een mooie en subtiele nieuwe haarkleur voor 3 wasbeurten! Daar mijn haren slechts gebleekt zijn en niet volledig blond, is het resultaat bij mij heel subtiel. Als je blonde lokken hebt, dan zal de licht oranje kleur beter uitkomen. En aangezien ik lange haren heb, kom ik met 1 bus toe voor de puntjes van mijn haren. Mocht ik alles willen kleuren, heb ik minstens 2 bussen nodig.

Roze en girly make-up look

IMG_7751

Hierbij een lijst van alle producten die ik gebruikt heb om deze look te creëren:

  1. Fond de teint : Illuminating foundation, ideal complexion revealer, nr. 35, VICHY Teint Idéal.
  2. Poeder : A65, Medium, Mineralize Skinfinish, M.A.C. Cosmetics.
  3. Blush : Bronzing Powder Sunkissed Glow, Teint Idéal, VICHY.
  4. Oogschaduw basis : Smooth Affair for Eyes, Eyeshadow Primer, Gold, Jane Iredale.
  5. Roze oogschaduw : Silky Touch Pearl Eyeshadow, nr. 117, Golden Rose.
  6. Roze lippenstift : Simona, Peony Cosmetics.
  7. Mascara : Volume Reveal, Black, Bourjois.

Wat vinden jullie van deze girly look?

-x-o-x-o-