Côte d’Azur x Doutzen’s Summer Stories by Hunkemöller

Vorige week waren Louane en ik op vakantie in Zuid-Frankrijk. Sinds we eind mei naar Portugal zijn gegaan zegt Louane tegen iedereen dat ze op vakantie gaat. “Ikke op vakantie, naar Portugal, vliegen!” Een weekje geleden was het zo ver, ik maakte haar ‘s ochtends vroeg wakker met de woorden: “Louane, we gaan op vakantie vandaag, met het vliegtuig!”. En hup, ze was klaarwakker! Een wonder, want madame is precies een tienerdochter ‘s ochtends vroeg, heel moeilijk uit haar bed te krijgen dus. En we kunnen nu eenmaal niet iedere ochtend op vakantie vertrekken 🙂

We vlogen op Nice en verbleven in het dorpje Biot, zo’n 20 min rijden vanuit de luchthaven. Als je met kinderen reist naar Nice, ga dan zeker eens op uitstap naar Marineland, een groot dolfinarium in Antibes, aan de Côte d’Azur. In het park leven orka’s, dolfijnen, zeeleeuwen, haaien, en nog vele andere diersoorten. Het Orka-bassin is trouwens het grootste zeedieren-bassin van de wereld!

Het was een heerlijke relax vakantie, waarbij er heel veel gezwommen werd. Iedere voormiddag en namiddag om precies te zijn. Louane heeft er de tijd van haar leven gehad en mamalief vond het stiekem om wel heel fijn om q-time door te brengen met dochterlief.

Eén keer zijn we in de late namiddag naar het strand gereden i.p.v. een plonsje te doen aan het zwembad. We kozen voor het zandstrand Plage de la Salis in Antibes. En daar hebben we enkele leuke foto’s genomen die we graag met jullie zouden delen.

Op de foto’s draag ik een zwarte bikini uit de Doutzen’s Summer Stories collectie van Hunkemöller. Super mooie collectie als je het mij vraagt! Topmodel Doutzen Kroes is momenteel de nieuwe Hunkemöller ambassador en ontwerpt nu in samenwerking met Hunkemöller haar eigen Doutzen’s Stories collecties. Naast haar ‘summer stories’ bikini collectie heeft ze ook een eigen sport en lingerie collectie. Stuk voor stuk pareltjes!

Vind je mijn bikini ook mooi? Het goede nieuws is dat je deze bikini nog lekker in de solden kunt scoren!

Bikinitop Culture Piece Doutzen nu € 9,00 i.p.v. € 32,99!
Lage bikinislip Culture Piece Doutzen nu € 7,50 i.p.v. € 19,99!

Benieuwd naar de volledige Doutzen’s Summer Stories collectie? Klik dan hier. Liever de volledige collectie badmode bij Hunkemöller bekijken, neem dan hier een kijkje.

Louane draagt een UV t-shirtje met watermeloenen erop van GAP Kids, schattig hé? Ook deze is in de uitverkoop!

GAPBadpak – mint : nu € 16,20 i.p.v. € 24,95 bij Zalando.

FullSizeRender 17

FullSizeRender 16

 

FullSizeRender 18

FullSizeRender 20

FullSizeRender 21

IMG_7726

IMG_7727

IMG_7728

Bij het zien van deze foto’s wil ik meteen terug naar de Côte d’Azur, waar het toch oh zo lekker weer was 🙂 Toen we terug in Zaventem landden, regende het.. Typisch Belgisch zomerweertje.. Echt een ‘welcome home’ gevoel, hihi.

-X-O-X-O-