Smoovall – dé redding bij hoog oplopende temperaturen!

Vertrek jij binnenkort op reis naar een bestemming waar het nogal behoorlijk heet kan zijn? Bij het inpakken van je reisapotheek, vergeet dan zeker niet de gloednieuwe huidcontact spray Smoovall mee te nemen.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je bent op vakantie in een super warm land en je draagt een kort rokje of kleedje. Je dijen schuren tegen elkaar en ‘s avond merk je dat je pijnlijke rode schuurwondjes hebt. Niet bepaald mooi als je ‘s anderendaags dagje aan het strand in bikini hebt gepland…

Een Nederlandse ondernemer die het probleem via zijn vriendin kende, maakte er zijn missie van om het probleem van de baan te helpen en kwam na een grondige analyse en verschillende testfases op de markt met Smoovall, een handige spray die makkelijk in je handtas past.

Hoe te gebruiken?

De spray simpelweg aanbrengen op de plaatsen waar je vaak last van hebt tijdens de zomer (bv. dijen, oksels,..), nadien ben je tot wel 4u beschermd voor vervelende wrijvingen. De spray laat een dunne, ademende laag achter op de huid en je kunt je kledij meteen terug aandoen (het vlekt niet!). Good to know: het product is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Inpakken en wegwezen naar een warm land zou ik zo zeggen!

fullsizeoutput_9604

fullsizeoutput_9603

INFO – De spray kost 12,99 (excl. 2 euro verzendkosten) en is online te verkrijgen via smoovall.com (vanaf 2 stuks is er gratis verzending).