Deltapark Neeltje Jans

Zijn jullie nog op zoek naar een leuk uitstap-ideetje voor één van de laatste vakantiedagen in augustus? Wat dacht je van eens over de grens te gaan en een familiedagje in het Nederlandse Deltapark Neeltje Jans in te plannen? Wij zijn er een tijdje geleden naartoe geweest tijdens een weekend & I must say… het is echt een leuk park voor gezinnen met jonge kinderen.

Vrijdagavond, 17u30. Ik kom thuis van mijn werk en ineens is het er… dat gevoel dat af en toe plots de overhand neemt. Ik wil weg, de reiskriebels dus. Ik zet mezelf achter mijn pc en begin te googlen. Tips voor weekendjes weg. Booking.com staat open. Mijn hersenen doen overtoeren. Waar, wat, hoe, prijs, beschikbaarheid,…?? 15min later stond mijn besluit vast: we gaan naar Zeeland! Nog eens 15min later stonden we aan de voordeur, gepakt en gezakt.

Een klein uurtje rijden vanuit Antwerpen ligt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen, geen grand chique, maar wel een meer dan degelijk hotel om te overnachten wanneer je een weekendje Zeeland plant. We kregen een upgrade naar een heus appartement met twee kamers (we hadden een standaard kamer geboekt!). Heerlijk om zo te reizen met een kleintje die ‘s avond in haar eigen kamer kan slapen, terwijl mama en papa nog kunnen nakaarten in de living. Nadat we onze spullen hadden neergeploft in de kamer, gingen we naar het restaurant waar we ons hebben laten verwennen met een kreeften-menu (my favorite food :-p).

Zaterdagochtend, 10u30. Voordat we naar Deltapark Neeltje Jans vertrekken, maken we nog even gebruik van de wellness faciliteiten van het hotel. Zaterdagvoormiddag zijn kinderen immers toegelaten. Louane was meer dan happy om nog eventjes te mogen zwemmen in het binnenzwembad.

12u00. De haartjes zijn gedroogd en na een kleine autorit van 15min staan we aan de ingang van Neeltje Jans. Volwassenen betalen € 22,50 entree en peuters tussen 2 & 3 jaar oud betalen € 8 p.p.

TIP koop je tickets op voorhand online, dan krijg je als volwassene € 4 korting p.p.!

Het was die dag geen fantastisch weer jammer genoeg, waardoor we geen gebruik konden maken van het buitenzwembad. Echter, het aangelegde waterpark kon Louane wel smaken. Ook de zeeleeuwen show was een topattractie voor haar!

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, laten we jullie kennis maken met het park aan de hand van onderstaande foto’s.

IMG_6587

IMG_6566

IMG_6560

IMG_6567

IMG_6565

IMG_6541

IMG_6651

*     *     *

Heb jij nog leuke tips qua peuter-proof uitstapjes? Let me know!

*     *     *