Belgisch kwakkelweer

Veel zomers weer hebben we in de maand augustus niet gehad jammer genoeg. Helaas kan het in België behoorlijk vaak “kwakkelweer” zijn. Niet per se ijskoud, maar wel zonneschijn afgewisseld met enkele regenbuien. Typisch Belgisch.

Regenkledij incl. regenlaarzen zijn dus meer dan welgekomen tijdens een Belgische (na)zomer. Gelukkig lanceerde Veritas net op tijd een Go Out“-collectie vol met leuke regenspulletjes en fietsaccessoires! Want een paar regendruppels staat absoluut NIET gelijk aan binnen blijven!

Louane en ik zijn dan ook met de fiets een frisse neus gaan halen in het Te Boelaerpark. En blij dat ik was met mijn regenlaarzen! Er lagen namelijk overal in het park diepe regenplassen en Louane vindt het geweldig om mamalief erin te duwen 🙂

Op onderstaande foto’s zien jullie een zwarte regenjas, zwarte rubberlaarzen met krokostructuur, een zadelhoes met dierenprint, een regenhoedje met luipaardprint en een fietstas met reptieldessin : allemaal leuke hebbedingetjes van de “Go Out”-collectie van Veritas.

IMG_7293

IMG_7349

IMG_7341

IMG_7357

IMG_7378

IMG_7375

Ook Louane was regenproof aangekleed uiteraard. Haar regenlaarsjes zijn weliswaar net te klein, dus gaan we op zoek naar een nieuw paar voor haar. Jammer dat de Veritas-collectie voor kids pas bij maat 25-26 begint… Louane heeft nog maar een maatje 24.

Bekijk de volledige “Go Out” collectie van Veritas hier.

*     *     *

Wat doen jullie met jullie kids als het af en toe wat regent? Binnenblijven of toch maar naar het park?

*     *     *