Pre-motherhood vs. nu

Lieve lezers, ondertussen ben ik al meer dan 2,5 jaar mama. Als ik foto’s van mezelf bekijk vóór de zwangerschap en nu dan valt mezelf één ding enorm  hard op: hoe vermoeid mijn ogen wel lijken. Die frisse en jeugdige uitstraling bezit ik jammer genoeg niet meer. En ik heb me er eindelijk bij neergelegd, ik zal er nooit zo meer uitzien. Ik heb nu wallen, donkere kringen en enkele lijntjes rond mijn ogen. Helloooooo motherhood.

Gelukkig bestaan er beauty producten die de huid rond mijn ogen enigszins een meer wakkere uitstraling geven. Vorige week ontdekte ik een nieuwe oogcrème: Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix van Estée Lauder, een super fijne all-in-one oogcrème!

De formule maakt gebruik van een innovatieve 360° Matrix Technologie dat ervoor zorgt dat de huid rondom de ogen optimaal wordt hersteld en versterkt. Wist je trouwens dat onze ogen iedere dag meer dan 10.000 microbewegingen maken? Stel dat iedere keer dat je blinkt gelijk staat aan één stapje, dan betekent dit dat je ogen een wandeling maken van 8 km en dit iedere dag opnieuw! Deze crème zorgt er mee voor dat je ogen worden beschermd tegen de effecten van deze microscopische bewegingen.

Wat ik vooral fantastisch vind aan deze crème is het feit dat het inwerkt op ALLE probleempjes die ik heb. Handig dus, ik hoef nu slechts één oogcrème te gebruiken (lees: tijdsbesparend = enorm welkom als mama van een jonge  dochter). Het werkt in op drie hoofdpijlers: herstellend, versterkend en hydraterend.

Herstellend

De oogcrème reduceert de zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, gezwollen oogleden en wallen, donkere kringen en een onregelmatige huidstructuur.

Versterkend

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix zorgt ervoor dat de dunne huid rondom de ogen versterkt wordt en zorgt voor een ooglift tot wel 20%. Het zorgt voor een optimale ondersteuning en beschermt tegen de effecten van micro-ooglidbewegingen wat dan weer resulteert in een elastische huid.

Hydraterend

Hydratatie, hydratatie, hydratatie. Hoe vaak heb ik al niet gehoord dat dit KEY is in de verzorging van je huid. Het fijne aan deze crème is dat hij zorgt voor een 24u durende hydratatie (lees: jippie slechts 1x per dag oogcrème aanbrengen i.p.v. 2x ———>>>> weer wat tijd bespaard!).

Deze drie pijlers resulteren volgens Estée Lauder in een huid die er jonger en gezonder uitziet. Fantastische beloftes als je het mij vraagt. Ik ben de oogcrème momenteel een weekje aan het gebruiken en ik moet zeggen… de textuur ervan is super aangenaam. Er zit bovendien een handige applicator bij, waardoor je nooit teveel crème uit het potje haalt. 

IMG_7636

IMG_7611

IMG_7582

IMG_7604.jpg

TIP!  Heb jij een VR viewer thuis liggen? Estée Lauder heeft een unieke film geproduceerd “ See The World With Wide Open Eyes – A 360 Film “. Gebruik je VR viewer en start het YouTube filmpje op je smartphone. Kleine Louane vond het alvast fantastisch!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Estée Lauder.