Scoren met vrolijke kleuren en diertjes

Welke kleuter houdt er nu niet van vrolijke kleurtjes en dieren? Louane was dan ook dolblij met haar nieuwe trolley en drinkbus van Skip Hop, helemaal in het roze én met een vlinder erop 🙂 Scooooooore!

Kennen jullie het über leuke kindermerk Skip Hop al? En dan meer bepaald nog hun ZOO Collection? Ik ben er zeker van dat jullie kleuter ook fan zal zijn van het eerste uur. De ZOO collectie bestaat uit allerlei leuke hebbedingen zoals boekentassen, trolleys, paraplu’s, servies en drinkbussen.

In de crèche was Louane het ‘vlindertje‘, wij hebben zodoende gekozen voor het Vlinder-thema uit de collectie. Ohja en ook omdat deze Vlinder-serie in het roze uitgebracht is – ik geef toe. Pink is one of her fav’s 🙂

Ondertussen zit Louane in de eerste kleuterklas en is ze de ijsbeer, maar jammer genoeg bestaat er geen ijsbeer rugzak bij Skip Hop. Hoewel ik zeker vind dat ze een super uitgebreide collectie hebben! Ik denk dus wel dat veel kindjes hun ‘figuurtje’ kunnen terugvinden in de collectie. Denk aan een hertje, eenhoorn, hond, dino, lieveheersbeestje, aap, giraf, konijn, vos, kameleon,…

Louane is zelfs zo’n fan van haar nieuwe vlinder drinkbus dat ze enkel en alleen nog uit die ene beker wilt drinken! Haha, dat was nu ook weer niet de bedoeling. Achja, het voordeel aan de beker is dat hij niet omgestoten kan worden zoals een glas. Ik laat de beker dus met een gerust staan ergens midden in de woonkamer en Louane kan ervan drinken wanneer ze maar wilt.

De trolley is trouwens ook super handig! De luiertas hebben we ondertussen opgeborgen, vanaf nu kan Louane zelf haar reservekleertjes e.d. inpakken als we nog eens op uitstap gaan. Alles in haar vlinderkoffer & off we go!

Meer info over de ZOO Collectie vind je hier terug: hebeco.be 

IMG_7707

IMG_7713

IMG_7711

IMG_7694

IMG_7667

IMG_7669

IMG_7651

*     *     *

Welk diertje is jouw kleuter in de kleuterschool?

*     *     *