Tastea, mijn nieuwe verslaving

OK, ik geef het toe… Ik ben verslaafd. Aan Tastea. En wel aan de Energy Boost blend. Ik was al langer dan vandaag op zoek naar een gezonder alternatief voor mijn koffieverslaving. Koffie, cafeïne,… ik denk dat zo goed als alle mama’s van jonge kinderen lijden aan een (milde) versie van een koffieverslaving. Correct me if I’m wrong. De nachten kunnen soms oh zo kort zijn, de dagen oh zo lang én uitputtend.

IMG_8422

Onlangs werd ik door Tastea gecontacteerd met de vraag of ik één van hun luxe en 100% natuurlijke thee blends wou uitproberen. Uiteraard wou ik dat. Ik koos voor de Energy Boost versie. Deze combinatie van Mate green, groene rooibos, sinaasappel en mallow zou me een gezond alternatief moeten bieden voor koffie volgens tastea.eu. ’s Ochtends laat ik mijn tasje koffie niet schieten, maar na de middag drink ik tegenwoordig een tasje Tastea Energy Boost in plaats van koffie. Truly, deze thee mengeling is heerlijk! En bovendien is het super leuk om te drinken in hun theebeker, ideaal voor op kantoor of voor onderweg in de auto.

Mijn interesse is alvast gewekt om nog meer blends uit te proberen. De blends hebben niet alleen super leuke namen, ook de verpakking ziet er mooi uit. Staat leuk op je keukenkastje, believe me. Deze blends staan alvast op mijn wish list:

  • 30 dagen detox (€ 39,95)
  • Picture perfect (€ 35,95)
  • Pumkin patch (€ 16,95)
  • Ibiza feelings (€ 24,95)
P.s. ook Louane is fan van deze thee. Al kreeg ze maar één slokje van deze blend, energie heeft ze namelijk genoeg 😉

IMG_7780

IMG_7782

IMG_7791

IMG_7775

*      *     *

Welke thee blend zouden jullie graag uitproberen?

*      *     *