Lil’ Monsters Ball @ Hard Rock Café Antwerp

Wist je dat… je bij het Hard Rock Café te Antwerpen ook terecht kunt voor leuke thema events voor kinderen? Het voorbije weekend zijn we naar het Lil’ Monsters Ball geweest. Op en top Halloween, lekker griezelen op kindermaat én heerlijk ontbijten op Amerikaanse wijze met pancakes en andere zoetigheden.

Het Hard Rock Café is gelegen op de Groenplaats en dit sinds maart dit jaar. Zeker een aanrader om eens iets te gaan drinken als je in de buurt bent! Heb je kinderen? Neem dan regelmatig een kijkje op hun website en Facebook pagina om op de hoogte te blijven van hun leuke events voor kinderen.

Voor Halloween was het Hard Rock Café helemaal in thema versierd, zelfs in de wc’s was het griezelen geblazen! Het personeel is super vriendelijk voor de kinderen en doen er alles aan om hen de tijd van hun leven te laten beleven. Tijdens het Lil’ Monsters Ball ontbijtbuffet konden de allerkleinsten onder andere een ballon laten maken – Louane vroeg een heksen ballon én kreeg die ook (!) – of zich laten schminken. Voor Louane was het de allereerste keer dat ze zich liet schminken. De eerste keer vroeg ze een spinnetje op haar hand. Nadien zag ze hoe mooi de andere kindjes waren met schmink op hun gezicht en durfde ze het toch aan om ook in haar gezicht geschminkt te worden. Trots dat ze was op haar spinnetje! Pas ‘s avonds mocht ik haar gezichtje wassen, zo mooi vond ze het! Wat vinden jullie van haar snoetje?

Ook aan de ouders werd er gedacht tijdens dit ontbijt-event. Een Bloody Mary incl. oogbal die er per ongeluk in gevallen was – iieeeuuuwwww – werd bij de koffie geserveerd. Over een heerlijke combi gesproken 😉

6176643248_IMG_8089

IMG_8096

IMG_8102

6176643248_IMG_8108

IMG_8129

* * *

Het Lil’ Monsters Ball was geslaagd! Op naar het volgende Hard Rock Café event.

* * *