Een uniek sinterklaas cadeau?

Trippel trappel trippel trap. Zie ginds komt de stoomboot. Sinterklaasje, bonne bonne bonne. Zitten jullie tegenwoordig ook met deze liedjes in jullie hoofd? Prinsesje Louane zingt ze de hele dag door. Mega schattig natuurlijk, daar ze de helft van de tekst niet kent.

Vorig weekend zijn we de Sint gaan bezoeken in Hemiksem. Voor Louane was het de allereerste keer dat ze hem LIVE zag. Dagenlang hebben we haar voorbereid. Ze zou haar tutje afgeven aan sinterklaas en in de plaats zou ze snoepjes krijgen. Zo gezegd, zo gedaan & flink dat ze was bij het afgeven van de tut aan sinterklaas. De Sint zei “weet je wat wij met alle tutjes doen? Wij maken er nieuwe tutjes van, voor de kleine kindjes”. Sindsdien zegt Louane regelmatig dat ze nog een klein baby’tje wilt zijn…

‘s Avonds was het spannende moment aangekomen, Louane moest voor de allereerste keer gaan slapen zonder tutje. Ze begon uiteraard meteen te huilen. Ik probeerde door het gehuil heen uit te leggen dat ze zelf haar tutje heeft afgegeven aan sinterklaas en dat ze in de plaats cadeautjes zou krijgen. Na veel vijven en zessen is ze toch opgehouden met huilen. We vonden ergens in een lade nog een oude bijtring van haar als baby en zeiden dat ze daar maar op moest bijten 🙂 En wonder boven wonder… het werkte! Enkele minuten later lag ze vredig te slapen. Ondertussen slaapt ze al 4 nachten zonder tut. Iedere avond vraagt ze nog “waar is tutje?” en ik blijf herhalen “die heb jij aan Sinterklaas gegeven”. Volhouden mama, is de boodschap.

***
Gepersonaliseerd boek in 4 stappen!

1. Kies je verhaal, naargelang de leeftijd van het kind
2. Vul de gegevens in van het kind (voor- en achternaam)
3. Kies je omslagfoto (voor Louane koos ik een flamingo)
4. Klaar!

***

Weten jullie al wat jullie mini-mensjes gaan krijgen van de Sint? Ik heb een leuke tip voor jullie! Het magische Zebraboek! Het is een gepersonaliseerd boek met de voor- én achternaam van je kind. Het dierenboek vertelt in rijmpjesvorm zijn/haar verhaal en is geschikt voor kleintjes van 0 toto 4 jaar. Extra leuk: het boek is gemaakt in België. De levertermijn bedraagt minder dan 5 dagen, dus als de Sint het boek nog in zijn jutezak moet meenemen, dan bestel je het boek best vóór 29 november of je kleintjes gaan op de kerstman moeten wachten…

Wat ook heel leuk is, is het feit dat je een persoonlijke boodschap in het boek mag schrijven. Deze wordt dan helemaal in het begin van het boek gedrukt. Misschien is het een idee om een tekstje te schrijven met “Liefs, Sinterklaas” als afsluiter?

Meer info: zebrabook.com
Prijs: vanaf € 29,50