REVIEW: Thule Yepp Nexxt Maxi

Ik mocht voor Thule de Yepp Nexxt Maxi testen. Ben jij op zoek naar een fietsstoeltje voor je kleine bengel? Benieuwd naar mijn review? Lees dan vooral verder 😉

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de fietsstoel Yepp Nexxt Maxi van Thule wilde testen. Uiteraard wil ik dat, graag! Wij wonen in Zurenborg – een woonwijk in het Antwerpse stadscentrum – en ons verplaatsen als gezin gaat soms makkelijker met de fiets dan met de auto, vooral tijdens de spitsuren! Antwerpen stad kan namelijk echt een horror zijn om te doorkruisen tegenwoordig. Het lijkt wel of de hele stad momenteel open ligt, wegenwerken links en wegenwerken rechts. Zelfs voor inwoners als wij is het soms echt zoeken naar de juiste omwegen om ergens toch te geraken met de wagen. Anyway, soms nemen we dus liever de fiets.

De fietsstoel – en ik citeer de website van Thule – wordt als volgt omschreven:

Lichtgewicht en veilig fietszitje, voor montage op de bagagedrager, met een eigentijds ontwerp dat hoogwaardig comfort voor uw kind biedt.

Helemaal waar en volledig correct omschreven! Licht issie zeker! Veilig? CHECK: ons eerste testritje was een succes! Eigentijds ontwerp: jaaaaa – kijk maar eens naar de foto’s, mooi stoeltje, toch? Heb je dat gezichtje gezien dat als sluiting van de riemen fungeert? Het zit em in de details 😉 Comfort voor Louane? Ze vond het in ieder geval een heerlijk ritje en heeft ervan genoten, dus ook op dit punt krijgt Thule een dikke 100%. Montage op de bagagedrager: makkelijker kan haast niet. Ik dacht, kom ik probeer helemaal zelf om het stoeltje te installeren. Als het mij lukt – ik ben totaal niet technisch aangelegd – dan moet het iedereen haast lukken. Zo gezegd, zo gedaan. En raar maar waar, binnen de 10 minuten was het stoeltje geïnstalleerd. Ik verschoot er zelf van.

Informatie Thule Yepp Nexxt Maxi

  • Beschikbaar in 5 mooie kleuren: blauw, grijs, wit, oranje en zwart.
  • Prijs: € 139,95
  • Voor kindjes tot 22 kg
  • Ontworpen en getest voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud, maar ik zou het pas aanraden vanaf 1 jaar eerlijk gezegd 🙂
  • Dankzij een sleuteltje kan de stoel vastgezet worden op je bagagedrager en kan het dus niet gestolen worden wanneer je je fiets ergens achterlaat

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met me op te nemen! Mail naar info@bellemaman.be