LEESTIP: Online inspiratie opdoen voor leuke kidsproof hebbedingetjes dankzij het nieuwe bol.com Kids Magazine

Schermafbeelding 2018-05-30 om 11.20.04.png

Het is niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in kinderland – als je het mij vraagt. Bol.com komt met de oplossing! Zij lanceerden namelijk een online Kids Magazine speciaal voor (aanstaande) ouders vol met leuke inspiratie, reviews, toplijstjes en tips voor de gaafste kinderproducten.

Zo ben je steeds op de hoogte van bijvoorbeeld hét speelgoed dat het meeste gewild is onder de kleuters momenteel! En vooral handig is het feit dat je op de producten die je ziet kunt doorklikken en ineens aankopen bij bol.com. Gedaan dus met google zoekopdrachten naar dat ene leuke speeltje dat je bij de vriendjes van je kindje hebt gezien of dat je op Instagram hebt zien passeren.

Enkele voorbeelden van wat je online kunt lezen

TOPLIJST: Vier leuke buitenspellen voor het voorjaar

TRENDS: Babyshower? Deze tips komen goed van pas

HOW-TO: Drie aandachtspunten bij het kopen van een trampoline

En zo veel meer… Ik heb letterlijk meer dan een uur zitten surfen op de site! Stuk voor stuk interessante artikels voor (aanstaande) ouders.

Momenteel zijn we met vakantie in Sicilië, maar van zodra ik terug thuis ben denk ik onder andere de CHALKtivity bouncing ball te bestellen, lijkt me echt super leuk buitenspeelgoed! Binnenkort lees je hier dus meer erover op mijn blog 🙂

Schermafbeelding 2018-05-30 om 11.31.11
CHALKtivity bouncing ball – € 9,95

Oh en aangezien het in België ook steeds warmer weer wordt, ga ik mijn collectie buitenspeelgoed uitbreiden met een leuk opblaasbaar zwembadje. Persoonlijk is mijn oog op dit exemplaar gevallen: Intex Dinoland speelzwembad.

Schermafbeelding 2018-05-30 om 11.34.14
Intex Dinoland speelzwembad – € 53, 28

* * *

Veel leesplezier!

* * *