REVIEW: Glibbi Snoball van Simba

Een sneeuwbal gevecht houden midden in de zomer? Het is mogelijk dankzij Glibbi Snoball van Simba en wij mochten het voor jullie uittesten. 

Okay, ik dacht ook 1st: dat kan toch niet waar zijn? En toch… het voelde echt alsof ik een sneeuwbal aan het maken was! In één pakje Glibbi Snowball zitten 3 zakjes met poeder, elks goed voor 60 sneeuwballen. Het enige wat je hoeft te doen is het zakje in een grote emmer gieten en er een beetje water bijdoen. Na enkele ogenblikken verandert het poeder/water-mengsel in sneeuw! Oh ja en de sneeuw voelt niet koud aan, heerlijk toch?! Ennnnn…. het smelt niet!

Zo gezegd, zo gedaan. Louane keek er al reikhalzend naar uit om sneeuwballen te maken. Op een woensdagnamiddag was het dan eindelijk zo ver, papa deed mee. Onze grote heldin vond het geweldig om te zien hoe het poeder in sneeuw veranderde, echter toen we van start gingen met het sneeuwballengevecht was ze plots minder zeker van zichzelf. Het blijft een meisje zeker?

Oh en mijn collega’s op het werk wezen me op iets: “dat kan toch niet gezond zijn voor het milieu? Dat product komt dan op je grasveld terecht en wat dan?” Wel, ik heb de verpakking erop nagekeken en het product is volledig biologisch afbreekbaar, gelukkig maar. Trouwens, je denkt misschien “die sneeuw, die smolt toch niet? Hoe krijg ik het dan – na het leuke spelkwartier – weer verwijderd uit mijn grasveld?” Easy does it: gewoon een beetje water erover sproeien met de waterslang en de sneeuwballen verdwijnen letterlijk als sneeuw voor de zon 😉

Dusss… zoek je leuke buitenactiviteiten om met je kinderen te doen binnenkort tijdens de zomervakantie? Rep je dan snel naar Dreamland en schaf je een pakje Glibbi Snoballs aan. Plezier verzekerd!

Product info
Glibbi Snoball is verkrijgbaar bij Dreamland en kost € 6,95.
1 zakje Glibbi poeder is goed om 60 sneeuwballen mee te maken.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
asset-1479575