“Back to school” collectie van Veritas

Nog één weekje vakantie en de kindjes kunnen terug naar school! Kijken jullie kids er ook al zo naar uit? Louane kan stiekem al niet wachten om terug aan de schoolpoort te staan. Laatst liepen we langs de gesloten schoolpoort en was ze suuuuper teleurgesteld dat ze niet naar binnen kon. Heerlijk toch, die jaren dat ze nog graag naar school gaan?

De laatste week is ze ook constant bezig over haar vriendjes en vriendinnetjes, dat ze ze mist en terug met hen wilt spelen. Lief hé? Oh en stiekem denken we dat ze ook héél graag naar de 2e kleuterklas wilt omdat wij haar al maanden vertellen dat haar broertje eraan komt van zodra ze naar de 2e kleuterklas gaat. We hadden er destijds niet op gerekend dat ze zo letterlijk zou nemen 🙂 Baby broertje is namelijk pas uitgerekend voor 27 september.

Zijn jullie ook al van alles aan het aankopen voor het nieuwe schooljaar? Nieuwe outfits, brooddoosjes, naamstickers en dergelijke? Wij hebben wel alvast enkele leuke spulletjes ontvangen van Veritas waar we helemaal happy van worden. Ze hebben namelijk een té gekke “back to school” collectie waar je allerlei leuke accessoires vindt. Ik ben een online shopper, maar als je liever naar de fysieke winkels van Veritas gaat, kun je dat natuurlijk ook doen. Toch liever even online spieken wat er allemaal te kopen valt? Neem dan alvast een kijkje via deze link naar de “Back to school”-collectie.

Hierbij enkele leuke items die Louane haar kleerkastje én accessoirekastje vanaf heden sieren:

fullsizeoutput_8950
Regenlaarzen, € 19,99
Laarssokken met kat, € 12,99
Kniekousen met ribbels, € 4,99
Untitled design (1)
Kids turnzak in fluffy teddystof met gezichtje,  € 14,99
Untitled design (2)
Geruite haarband met strik, € 4,99
IMG_4677 2
Fluwelen rokje, € 17,99
Grijze baret met parels,  € 14,99

*      *      *

BACK TO SCHOOL

*      *      *