Zo moeder, zo dochter.

Want twinning is winning, toch? Om nog maar te zwijgen van de schattigheidsfactor wanneer we beiden hetzelfde gekleed gaan. 

Louane vraagt ‘s ochtends wel eens: “wie heeft dit gekozen?” wanneer papalief haar aankleedt. Het antwoord is dan: “mama kiest en koopt je kleren, mooi he?”. Waarop zij zegt: “ja, mooi!” Lief toch? Wij hebben inderdaad zo’n beetje dezelfde stijl. Haar kleren zou ik aandoen en mijn kleren zou zij ook graag aandoen. Wanneer mama een rok draagt, zou Louane het liefste van al ook een rok dragen. Mama heeft sneakers aan? Louane moet ook sneakers aandoen. Mama heeft een paardenstaart? Ah, Louane ook vandaag ** “please mama, ikke ook!” ** Soms zegt ze ook uit haar eigen: “mama, als ik groter ben hé, dan mag ik mij ook schminken, toch?” En wanneer ze ziet dat ik lippenstift draag ‘s ochtends, dan wilt ze ook een likje labello op haar lippen. Mijn mini-mensje <3

 

Anekdote: we hebben beiden lange haren. Onlangs ging ik met Louane naar de kapper en het eerste wat ze zei tegen de kapster toen we binnen kwamen was: “niet teveel knippen he!” 🙂

Ik was dan ook dolblij om te ontdekken dat Dr. Martens boots heeft voor de mini’s onder ons (verkrijgbaar vanaf maat 28)! De zwart gelakte versie voor mij en de zilveren glitter versie voor haar. Die van ons komen overigens van BENT.be.

 

Nu ik een zoontje heb, ben ik erg benieuwd hoe ik hem ga kleden de komende jaren. Papa heeft niet meteen een uitgesproken stijl. Maar ik denk wel dat ik hem graag als een mini-voetballertje zou willen kleden. Lees: lange t-shirt, cardigan en harem broek met botjes eronder. Too cute, right? Misschien moeten we hier andersom werken. Eerst Aloys een bepaalde stijl aanmeten en dan papa ook restylen? 😉 Who knows, voorlopig ben ik vooral fan van eenvoudige kledij voor Aloys in aardse tinten en met geometrische prints.

*      *      *

Welke stijl van kledij dragen jullie kids?

*      *      *