4 kleuter-proof uitstapjes tijdens de herfstvakantie

PLAY Kortrijk

Nog t.e.m. 11 november kun je samen met je kinderen naar Kortrijk komen om op een speelse manier de stad én kunst te ontdekken. PLAY Kortrijk is tevens open op 1 en 2 november en bovendien GRATIS toegankelijk.

Niet te missen: laat je kinderen kind zijn en laat ze spelen tussen 150 kg confetti!

Meer info: playkortrijk.be

Sportopia Antwerpen

Kom naar Park Spoor Noord in Antwerpen en leef je uit op één van de 24 sportieve attracties. De meesten gaan binnen door in de grote loods, maar er staat buiten bijvoorbeeld ook een springkasteel. Er zijn attracties voor iedere leeftijd en Sportopia is nog geopend tot zondagavond 4 november. Haast je dus, wil je er dit jaar nog van genieten!

Meer info: sportopia

Smallfoot

102715Ga eens naar de cinema, altijd leuk! Zeker wanneer je de kinderen een zakje popcorn beloofd. Louane heeft een tijdje geleden Smallfoot gezien en de film viel reuze in de smaak!  Ze ging trouwens de film zien tijdens Family at the Movies in de Kinepolis, ook een aanrader! Dit speelt zich af tijdens de voormiddag en voor de film zijn er allerlei activiteiten geregeld voor de kinderen. Plezier gegarandeerd!

Meer info

Boekenbeurs 2018

Al enkele jaren na elkaar gaan we naar de boekenbeurs en Louane komt steevast mee. Heerlijk vinden we dat, snuffelen tussen alle boeken en op zoek gaan naar de leukste nieuwe kinderverhaaltjes om ‘s avonds voor te lezen. Bij Clavis Uitgeverij kun je trouwens geregeld terecht voor leuke kinderactiviteiten. Op 1 november om 11u geeft Heksje Mimi bijvoorbeeld een griezelfeestje en knutsel je je eigen Heksje Mimi stokpopje. Heksje-Mimi-geeft-een-griezelfeestje

De boekenbeurs is nog open t.e.m. zondag 11 november. LET OP! Dit jaar is de boekenbeurs enkele dagen gesloten, namelijk op maandag 5 november t.e.m. woensdag 7 november.

Meer info

*      *      *

Veel plezier tijdens de herfstvakantie!

*      *      *