Slijm enzo

Het is zo ver, ook wij hebben de slijm-rage ontdekt! Louane heeft Poopsie Slime Surprise en Glam Goo mogen uittesten en ze is fan. Oh boy W.A.T. is ze fan, het liefste van al zou ze iedere dag opnieuw slijm maken. Mét mama’s hulp welteverstaan. Want zelf vindt ze het maar vies en plakkerig om het slijm te maken, maar kijken en commanderen welke kleur slijm ik voor haar moet maken kan ze als de beste 😉 

POOPSIE SLIME SURPRISE

Met één Poopsie Slime Surprise verpakking kun je één keer slijm of “magische eenhoorn poop” maken. In de verpakking zit één geurtje, één glittertje, een slijmpoeder, een mengbeker en een sleutelhanger om het slijm in te bewaren. Iedere verpakking heeft dus een andere soort inhoud, waardoor het een verzamelitem wordt voor de kinderen. Wij maakten groene glitter slijm aka “eenhoorn poop” met een vanille geurtje. Hiervoor moesten we water met het poeder in de mengbeker mixen en er enkele druppels geur aan toevoegen. En dan kwam misschien wel het moeilijkste: 20min wachten. Ik raad trouwens aan om het brouwsel iets langer dan 20min te laten rusten, want toen ik het er na 20min uit haalde, was het nog niet volledig gestold (het slijm was extreem slijmerig – if you understand what I mean 🙂 haha, ik bedoel daarmee dat het nog erg loperig was). Nadien voeg je de glitter toe en tadaaaa… DONE!

Poopsie Slime Surprise is onder andere verkrijgbaar bij BOL.COM en kost € 9,95.

GLAM GOO MEGA PACK

Met deze GLAM GOO MEGA PACK heb je genoeg slijm in huis om meerdere keren slijm te maken. Lees: slijm in alle kleuren en geuren! In tegenstelling tot bij POOPSIE slime moet je hier de slijm niet zelf maken met poeder en water. In de verpakking zitten drie plastieken potjes waar het doorzichtige slijm in wordt bewaard. Het enige wat je hier nog hoeft te doen is een geurtje kiezen, een kleurtje kiezen én een glittertje. Goed mengen op het bijgeleverde mengpaneeltje en klaar-is-kees. Het leuke aan GLAM GOO MEGA PACK is dat er ook fashion items worden meegeleverd: een ketting, een ketting met lichtje erin, twee ringen en een blush borstel. Deze fashion items kunnen vervolgens gevuld worden met het pas gemaakte slijm. Louane heeft er honestly uren mee gespeeld eens het slijm door mamalief gemaakt was 🙂

Trouwens, op de verpakking staat dat het pas vanaf 6 jaar is. Louane is er bijna 4. Klopt, ze heeft hulp nodig om hiermee te spelen, maar ze beleeft er evenveel plezier aan. Dus mama’s en papa’s als jullie het zien zitten om te helpen, dan is dit ook geschikt voor meisjes onder de 6 jaar.

GLAM GOO MEGA PACK is eveneens te bestellen bij BOL.COM en kost € 49,98.

*      *      *

Omdat knoeien met slijm gewoonweg leuk is 🙂

*      *      *