10 Sinterklaas cadeau TIPS voor kleuters

Het aftellen is begonnen, de Sint is in het land! Om jullie als ouders een beetje op weg te helpen tussen al dat speelgoed, heb ik alvast onze favorieten opgesomd. Vooral meisjes speelgoed, I know, maar met jongensspeelgoed heb ik nu eenmaal nog geen ervaring (vraag me het nog eens binnen 3 jaar, dan kan ik jullie meisjes- én jongensspeelgoed voorstellen).

1. Schommelboot van Arthur and Friends – € 360

Dit is niet alleen voor kleuter meisjes geschikt, ook jongens zullen er heel veel plezier aan beleven! Louane is alvast fan! Zij gebruikt dit mooie houten speelgoed als podium, als schommel en als brug voor haar auto’s. Super degelijk speelgoed, waar je kinderen jaren plezier aan zullen beleven!

Online hier verkrijgbaar.

2. Tante Jet Theeset van VTech – € 22,95

imageOp de doos staat 1 – 4 jaar. Louane wordt bijna 4 jaar en ik vermoed dat ze hier nog heel lang mee gaat spelen. Ze zet nu regelmatig een kopje thee voor me en wanneer er kraamvisite over de vloer komt, krijgen zij ook steevast een kopje thee aangeboden van haar. Lief toch? De theepot zingt gezellig mee en zegt regelmatig “oh, oowww, de thee is op”. Tijd om een nieuw kopje thee te zetten! Wanneer je de thee uitschenkt lijkt het echt alsof er vloeistof uit de pot verdwijnt. Kortom, een aanrader! Ohja, en je kunt het geluid altijd afzetten, mocht je er als volwassene toch even genoeg van hebben 🙂

Online hier verkrijgbaar.

3. BABY born Soft Touch – € 49,99 & Scooter – € 44,95

De BABY born popjes zijn nu verkrijgbaar in Soft Touch! En in maar liefst drie  uitvoeringen: een jongen en twee verschillende meisjes popjes. Louane heeft uiteraard de jongen, net zoals haar baby broertje <3 De nieuwe BABY born pop kan huilen, eten/drinken en op het potje gaan. Speelplezier verzekerd! En al helemaal wanneer je ook de scooter cadeau doet aan dochterlief. Papa en dochter spelen nu regelmatig samen “popje op de scooter” bij ons thuis 🙂 Want de scooter kan bediend worden met een afstandsbediening!

BABY born Soft Touch bij oa. BOL.COM verkrijgbaar.
Scooter bij Dreamland.

4. Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn – Interactieve Knuffel van Vtech – € 59,95

IMG_9652Okay, mocht ik Louane haar leeftijd hebben gehad dan had ik deze eenhoorn sowieso aan de Sint gevraagd! Mila de Eenhoorn ziet er niet alleen super schattig uit, ze kan vanalles! Met de magische “toverstaf” duid je een kleur aan op het bijgeleverde kleurenpalet. Nadien kun je op magische wijze Mila haar ogen, vleugels, haren of hoorn inkleuren. Met de bijgeleverde microfoon kun je samen met Mila zingen. Hou je de micro onder naar mond, dan zingt Mila. Hou je de micro bij jouw mond, dan mag jij verder zingen. Plezier verzekerd, geloof me! Louane houdt er bijvoorbeeld ook van om de manen van Mila te vlechten en te versieren met speldjes.

Online oa. hier verkrijgbaar.

5. Glam GOO MEGA Pakket –  € 49,95

Slijm doet het altijd goed tegenwoordig bij meisjes. Knoeien doen ze toch allemaal graag? Benieuwd naar een meer uitgebreide review over dit speelgoed? Klik dan hier.

Shoppen doe je oa. bij BOL.COM.

6. Houten Kralen van New Classic Toys – € 16,99

Schermafbeelding 2018-11-19 om 17.44.46Hier kan ik Louane uren mee zoet houden (ok, uren is overdreven, Louane kan zich nog niet zo lang concentreren op één bezigheid, but you get the point). Bovendien zijn deze kralen goed voor de fijne motoriek. Win-Win!

Online bijvoorbeeld hier verkrijgbaar.

7. Poopsie Slime Surprise – € 9,95

Wie maakt er nu niet graag “unicorn poop”? 🙂 Plezier verzekerd met deze Slime Surprise. Een meer uitgebreide review lees je hier.

Online verkrijgbaar bij oa. BOL.COM.

8. Poppenhuis – Plan Toys – € 339

Deze staat hoog op ons verlanglijstje, hoe mooi issie?? Staat ook nog eens niet mis in je interieur, ook mooi meegenomen natuurlijk.

Shoppen doe je hier.

9. Washimals – € 22,95

Als kind knutselde ik ook altijd graag. Misschien daarom dat ik graag creatieve kadootjes op Louane haar verlanglijstje zet. Mijn twee favoriete merken hiervoor zijn SES en Crayola. De laatste kwam eerder dit jaar uit met “Washimals“. In de verpakking zitten vier schattige diertjes die je met de bijgeleverde stiften kunt inkleuren. Nadien steek je ze in bad en kun je ze weer helemaal proper wassen. Even laten drogen en je kunt opnieuw beginnen. Louane is alvast fan!

Verkrijgbaar bij BOL.COM.

10. Glitza Party Ball – € 34,95

Louane heeft eerder dit jaar reeds kennis gemaakt met de Glitza Tattoos en ze is er  helemaal weg van. Regelmatig vraagt ze aan me “mama, gaan we vandaag weer glitter tattoos maken?”. Zij geeft mij dan een glitter tattoo en ik geef haar er eentje (of meerdere, want ze weet dan van geen ophouden meer!). De tattoos kunnen niet alleen op je huid geplaatst worden, maar zijn ook geschikt om allerlei spullen mee te versieren (ja, ook je kledij!). Denk maar aan een glitter-pennenzak, een glitter-boekentas,… Deze Party Ball gaat dus menig meisjesharten sneller doen slaan, I’m sure!

 

Oa. verkrijgbaar bij Dreamland.

*      *      *

Wanneer komt de Sint bij jullie langs?

*      *      *