A day in the life of…

Ik ben iemand die foto’s enorm belangrijk vind. Als kind al vond ik het heerlijk om in de fotoboeken te bladeren die mijn mama heeft gemaakt, vol met foto’s en herinneringen uit mijn kindertijd. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een foto neem.

Maar ik kan moeilijk foto’s nemen van mezelf én mijn kinderen, daarom laten we geregeld een fotograaf komen om foto’s te nemen van ons. Van ons hoe we zijn. The daily life. Ons leven.

Onlangs kwam fotografe Silvia (geboren en getogen in Porto, Portugal) van The Baby Studio Antwerp ons volgen op een woensdagnamiddag. Hieronder enkele foto’s. Want foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Enjoy!

 

Ook eens een fotoshoot boeken? (En ik kan het alleen maar aanraden!)
Neem dan snel contact op met Silvia via het e-mailadres silvia@thebabystudio.be of via haar telefoonnummer 0485 / 18.25.10.

*      *      *