Ingekaderd staat netjes

Zoals de meesten onder jullie wel weten, zijn we nog steeds op zoek naar ons droomhuis in Antwerpen (liefst centrum). We hebben al zoveel huizen gezien en dus ook het interieur van huizen. De huizen waar ik de meeste huiselijkheid voelde, hadden vaak familiefoto’s ophangen. Het werd dan ook eens dringend tijd dat ik zelf wat familiefoto’s zou afdrukken en ophangen tegen onze kale muren. We hebben immers een hele resem aan prachtige foto’s, geladen met mooie herinneringen. Sommigen werden genomen door fotografen die we ingehuurd hadden, anderen door mezelf (ik fotografeer enorm graag, zou eigenlijk eens een cursus fotografie moeten gaan volgen).

Ik ontdekte onlangs justframeit.be. Ben je net zoals mij iemand die stap 1 “foto’s bestellen” in gang zet, maar achteraf de foto’s laat liggen ergens in een schuif omdat je “vergeet” om de gepaste kader ervoor te zoeken? Omdat je het juiste formaat niet kent, omdat je niet weet hoe het precies in te kaderen,… Dan is Just Frame It ook echt iets voor jou! Bij Just Frame It worden de afgedrukte foto’s namelijk in een kader naar keuze afgeleverd. Hoe handig is dat?

IMG_4199Ik koos ervoor om een 6-tal foto’s te laten inkaderen, in ware Instagram stijl. Dus vierkante foto’s in een vierkanten kader. En 6 verschillende kaders. Die ik dan thuis ook lekker willekeurig kon gaan ophangen. Zelf ben ik enorm blij met het resultaat. De huiselijkheidsfactor steeg maar liefst met 50% in onze living!

Oh and the best part? Ik heb alles zelf kunnen ophangen! Zonder man, zonder boormachine! The clue? Double-sided tape (Tesa Klevende Spijker, hier verkrijgbaar). Echt, ik heb er ineens een aantal bijbesteld, want je wilt niet weten hoeveel kaders er hier gewoon op de grond staan omwille van het feit dat manlief en ikzelf twee linker handen hebben (wooopsadasie!).

Het Resultaat

En, wat vinden jullie van het resultaat? Aloys vindt het allemaal wel best OK 🙂

*** Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Just Frame It (www.justframeit.be)
*      *      *
Live Life, Frame Memories
*      *      *