Pure nostalgie

Ik ben echt een dessert-madame. Het liefste van al zou ik iedere avond na mijn avondeten een dessertje eten. En weet je wat ik altijd in huis heb? Zakjes vanille poeder van Impérial die ik in no-time kan omtoveren in heerlijke vanille pudding. Die geur alleen al! Heerlijk, pure nostalgie! Louane helpt maar al te graag tijdens het maken van die lekkere pudding. Eventjes roeren in de pot en de zoete en typische vanille geur verspreid zich al doorheen onze woning. Papalief komt thuis en ruikt het al: er staat pudding op de menu vanavond! Alleen maar blije gezichtjes aan tafel.

De pudding is echt super easy-to-make! Het zakje even oplossen in wat melk, melk opwarmen in een kookpot en samen met de pudding laten koken. Nadien in potjes doen en laten afkoelen. Of lauw/warm eten, vind ik persoonlijk heel lekker!

En versieren doen we de pudding met allerlei lekkers: confetti, chocolade bolletjes, blauwe besjes,… Wat we ook in huis hebben.

Kijk je ook al zin in een potje vanillepudding bij het zien van deze foto’s? 🙂

 

* * *
YAY for pudding
* * *