Eerder uitzonderlijk

Familiefoto’s, die zijn eerder uitzonderlijk. Is dat bij jullie ook zo? De foto’s waar we met ons vieren opstaan, zijn echt op één hand te tellen. En toch zijn dat de allermooiste en meest speciale foto’s voor mij.

Ik was dan ook ZO blij om eindelijk eens een familieportret te hebben, dat ik meteen besloot om deze  te laten afdrukken om dan nadien aan onze muur te hangen. En blij dat ik ben met het resultaat! Iedere dag opnieuw kijk ik ernaar en denk ik: “oh, ik mag mezelf gelukkig prijzen met zo een mooi gezinnetje van vier”.

Ik koos ervoor om de foto te laten afdrukken bij FOTOCADEAU.NL. Je kunt er terecht voor leuke foto cadeaus en foto wanddecoratie. Mijn oog viel op een textielposter, tussen twee houten latjes. Zie hier het resultaat:

IMG_0369

Ik kan het alleen maar aanraden, om de stap te zetten en een familiefoto te laten nemen én af te printen! Gewoon doen, je zult er echt iedere dag blij van worden 🙂

***
Dit bericht kwam tot stand door een samenwerking met fotocadeau.nl