Garnier Fructis Hydrating Aloe Vera Hair Food

Ik ben een fervent gebruiker van conditioners, haarmaskers en leave-in treatments. Gewoon omdat deze de dagdagelijkse styling van mijn haren zoveel vergemakkelijken.

En Aloë Vera, dat is gewoon een wondergoedje als je het mij vraagt. Blij was ik dan ook om te ontdekken dat Garnier een haarmasker uitbracht met Aloë Vera, als toevoeging binnen hun reeds bestaande haarmasker lijn (Smoothing Macadamia, Color Vibrancy Goji, Nourishing Banana, Repairing Papaya).

Het Aloë Vera masker voor normaal tot droog haar is tevens 3-in-1, handig! Want je zou eens moeten weten hoeveel flacons producten we in onze douche hebben staan, *schaam*. 3-in-1 staat voor 1) conditioner, 2) masker en 3) verzorging zonder spoelen (gebruik dan wel slechts een kleine hoeveelheid van het product!).

Een beknopte samenvatting van het product:

YES Vegan
YES 98% BIO-afbreekbare formule
YES Plantaardige Oliën
NO Siliconen voor een natuurlijk gevoel

En het haarmasker slaagt ook bij de YUCA-app scan met een score van 65/100!

Kostprijs: 6,99 EUR