Hoog tijd om verantwoord om te springen met wegwerpplastic

Je ziet steeds vaker op social media foto’s verschijnen van prachtige landschappen die volledig verknoeid zijn door wegwerpplastic. Mijn hart bloed ervan, wanneer ik dergelijke foto’s zie passeren. Op vakantie (maar ook hier in België zie ik soms dergelijke taferelen) kan ik me mateloos storen aan plastic flesjes en afval allerlei naast de weg, in the middle of nowhere. Herkenbaar denk ik?

Het goede nieuws is dat je de Plastic Soup Foundation, dat onderzoek verricht naar wegwerpplastic, kunt steunen dankzij je aankoop van een My Only Bottle (9,99 EUR) van SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation.

Over My Only Bottle

Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige (lees: handig!) fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Een enorm handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of wanneer je lekker aan het shoppen bent. Bijdragen aan een betere wereld smaakte zelden zo goed.

Alle voordelen van My Only Bottle op een rijtje:

  • de fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken;
  • fashionable design met mooie metalen dop;
  • superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen;
  • vaatwasmachinebestendig (!!);
  • en last but not least, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen! CHECK! Wij gebruiken al een tijdje SodaStream om bruiswater te maken. Super easy in gebruik en gedaan met sleuren van die flessen met bruiswater uit de supermarkt.

Blue, Pink, Black en Turquoise

De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie musthave kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens een hardloopsessie of je favoriete yogales. Deze variant is vanaf september beschikbaar, nog heel even geduld dus 🙂

Registreer je op myonlybottle.be en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen.