Uitkijken naar de zomer

Het is dubbel allemaal. Normaal gaan wij steeds midden Mei op familievakantie met ons vieren. Want dan is het in principe “voetbalstop”. Louane zit nu in de derde kleuterklas en we keken er zo naar uit om voor de laatste keer samen op vakantie te gaan. Want volgend schooljaar kunnen we haar niet meer zomaar uit de klas nemen om tijdens de voetbalstop op vakantie te gaan als gezinnetje. Geen idee dus hoe we het volgend jaar gaan organiseren.

We boeken ook steeds heel laat, omdat het ieder jaar heel onzeker is tot wanneer ze moeten trainen. Momenteel is het helemaal onzeker vanwege COVID-19. Ik vrees dus dat een gezinsvakantie er dit jaar niet gaat inzitten voor ons, helaas. Maar de gezondheid van iedereen gaat uiteraard voor.

Dus in plaats van nu te surfen naar booking.com om onze vakantie voor te bereiden, scroll ik door de pagina’s van Hunkemöller om hun badkledij-collectie te bekijken en erbij weg te dromen. Benieuwd naar mijn favoriete items? Hier gaan we dan 🙂

Schermafbeelding 2020-04-01 om 16.44.40

 

   *     *     *

Welke outfit heeft jouw voorkeur?

*     *     *