Over

9 Oktober 2016 – eindelijk, ik heb de tijd gevonden om deze blog te starten. Een idee dat al veel langer in mijn hoofd speelde. Waarom ben ik er niet eerder mee gestart, vraag je je af? Wel, ik zal mijzelf eens voorstellen. Mijn leven is een aaneenschakeling van bezigheden, de een al leuker dan de ander. Ik ben Leonie, mama van Louane en vriendin van Maxime. Juist, je leest vriendin, niet vrouw. Laten we zeggen onder het motto ‘wat niet is kan nog komen’. Wel vormen we ondertussen al iets meer dan acht jaar een koppel. Zo’n anderhalf jaar geleden is onze prachtige dochter Louane geboren. Samen wonen we in een gezellige woning in Zurenborg, hét hippe stadsdeeltje van Antwerpen waar jonge gezinnen zich meer dan thuis voelen.

Naast mama en partner zijn, heb ik een voltijdse job binnen de sales & marketing voor een boeiende start-up, zijnde Color Passport. Ik ben dus de hele dag bezig met de wondere wereld van kleur, een plezier voor iemand als mij die als herfst type met bijhorende zomerse invloeden een uitgebreid kleurenpalet aankan.

Alsof een voltijdse job nog niet genoeg is, werk ik daarnaast in bijberoep als model en hostess. Zo sta ik vaak op de allerleukste events en kom ik boeiende mensen tegen. Daarnaast kun je me steeds inhuren als social media expert, daar er geen dag voorbij gaat zonder dat ik mijn social media heb bekeken. In de weinige tijd die me nog rest lees ik boeken, volg ik online cursussen, lees ik blogs,… alles om mijzelf up-to-date te houden over dit boeiende onderwerp.

Oh ja, did I mention dat ik een zwak heb voor talen, fashion, beauty, interieur en reizen? Laten we zeggen, alles wat mooi is op deze aardbol, gaat niet zomaar aan mij voorbij. Negen kansen op tien kan je me betrappen met een camera op zak om al dat moois vast te leggen.

Een bezige bij? Yes, that’s me!

Welkom op deze blog en veel leesplezier.

Geef een reactie